На Busan Mobility Show 2024 компанія Genesis вперше представила оновлений Electrified G80, який знаходиться на ринку вже близько трьох років. Завдяки виданню CarInside є можливість подивитися ближче на версію для ринку США, зняту на парковці, інформує AmperCar.

Передня частина Electrified G80 відрізняється фірмовими ґратами G-Matrix Crest від Genesis (бренд Hyundai), доповненою оптикою Micro Lens Array (MLA). Ці фари не тільки забезпечують чудове освітлення, але й додають автомобілю вишуканості та сучасності. Оновлений бампер гармонійно поєднується з ґратами, наголошуючи на філософії дизайну **Genesis** «Атлетична елегантність».

Для створення розкішного вигляду Electrified G80 оснащений хромованими елементами, які елегантно охоплюють передню, бічну та задню частини автомобіля. Ці деталі надають седану більш вишуканий та преміальний вигляд. Фірмові параболічні лінії плавно перетікають по нових 19-дюймових дисках, створюючи відчуття руху навіть при стоянці автомобіля.

Інтер’єр Electrified G80 орієнтований на максимальний комфорт пасажирів. Збільшена колісна база забезпечує більше місця для задніх пасажирів. Завдяки збільшенню колісної бази на 130 мм автомобіль отримав більше простору для ніг, а також нову батарею ємністю 95,4 кВт·год. Цей новий акумулятор дозволяє моделі проїжджати до 475 км за корейськими стандартами.

Genesis представив кілька інноваційних функцій підвищення рівня розкоші для пасажирів. Система EasyClose дозволяє закривати двері натисканням кнопки, а VIP-сидіння з можливістю нахилу та підніжками пропонують винятковий комфорт, особливо у тривалих поїздках. Крім того, задня штора на вікнах додає самотності та ексклюзивності.