Прототип кросовера Kia Sportage 2025 нового покоління давно вийшов на дорожні випробування. Незважаючи на це, автомобіль все ще тестують у камуфляжі, який не дає детально розглянути особливості кузова. Однак останні фотографії показують, що Sportage вкотре переживе масштабну модернізацію. Принаймні, це стосується дизайну кузова, пише Wheel News.

Кросовер Kia Sportage 2025

Прототип, що вийшов на випробування, отримав нестандартну головну оптику. Вона відрізняється вертикальним розташуванням та великими розмірами. Уздовж бічної та верхньої частин фар простяглися вигнуті світлодіодні стрічки. Така оптика зорово збільшує габарити передньої частини кузова. Крім того, кросовер отримав нові грати радіатора. Але передній бампер при цьому відрізняється простим виконанням. Задня оптика зазнала менших змін. Однак її конфігурацію було переглянуто.

Kia Sportage 2025 нового покоління

Зазначимо, що Sportage завжди переживав масштабні зміни. Тому не дивно, що нова версія мало чим схожа на свого попередника.

Кросовер Kia Sportage 2025 нового покоління

Відповідно до інформації, що надходить, серйозні зміни відбудуться в технічній частині. Покупцям запропонують бензинові та дизельні мотори, частина яких буде доповнена 48-вольтним стартер-генератором. На додаток до цього на ринок надійдуть модифікації Sportage з різними типами гібридних установок. Також на вибір будуть доступні механічна та автоматична КПП, якої передбачається повний привід.