Величезний рамний позашляховик Kia Mohave виробляють вже 16 років. За цей час модель, яку можна назвати недорогою за мірками сегменту, зазнала кількох модернізацій. Тепер у мережі показали найновіший варіант автомобіля з яскравим дизайном.

Деталі показали на каналі Digimods Design. Там пофантазували про Kia Mohave 2025 модельного року. Зовні модель виконали відповідно до актуального корпоративного стилю компанії – позашляховик тепер виглядає як ніколи сучасно.

Однак, нічого схожого в серійне виробництво компанія не відправить. Kia Mohave вже зняли з виробництва – останнім часом попит значно знизився. Автомобіль, також відомий як Kia Borrego, продавався на домашньому корейському ринку.

Конвеєр модернізують для виробництва іншої моделі на рамній платформі – Kia Tasman. Можливо, новинка виявиться навіть дешевшою за 37 000 доларів, які просили за Mohave.

Прем’єра рамного пікапа Kia очікується до кінця 2024 року. Спершу у продаж надійде дизельний пікап. Для машини запропонують трансмісію із різними режимами їзди, а повний привод можна буде заблокувати примусово.