На український ринок вийшла нова Alfa Romeo Tonale. Один із перших компактних кросоверів сфотографували в Києві. Його фотографії з’явилися на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, повідомляє «Фокус».

Кросовер Alfa Romeo Tonale – компактна 4,5-метрова модель преміумкласу. Його суперниками є Audi Q3, BMW X1 та Lexus NX. Авто вирізняється нестандартним дизайном із довгим капотом, вузькими фарами та фірмовим «дзьобом» решітки радіатора.

У салоні поєднали класичний стиль та сучасні дисплеї. Кросовер має місткий багажник об’ємом 500-1550 л.

Поки що нова Alfa Romeo Tonale в Україні доступна лише в одній передньопривідній модифікації із 1,5-літровою 160-сильною турбочетвіркою та «м’якою» гібридною установкою. Кросовер здатен розігнатися до 100 км/год за 8,8 с і розвинути 212 км/год та витрачає 5,6-5,8 л/100 км.

Конкретно цей кросовер Alfa Romeo Tonale у версії Veloce коштує від 1 844 550 гривень. Він оснащений 19-дюймовими дисками, матричними фарами, безключовим доступом, шкіряним салоном, двозонним клімат-контролем, датчиками дощу та світла, парктроніком, камерою, підігрівом сидінь та керма, електроприводами крісел та дверей багажника.