Американська аналітична компанія iSeeCars.com провела масштабне дослідження автомобільної продукції, що пропонується на американському ринку і визначила автомобілі, у яких пробіг досягає 250 тисяч миль (402 тис. км) і вище.

Останнє дослідження iSeeCars.com виявило 30 найдовговічніших моделей. Найвищих рейтингів отримали моделі 4Runner, Highlander Hybrid, Sequoia Tacoma і Tundra від Toyota, а також Honda Ridgeline, пише «Автоцентр».

iSeeCars розпочала свої дослідження на тему «Найдовговічніші автомобілі» у 2013 році. До цього року в дослідженні було проаналізовано понад 402 мільйони автомобілів, щоб визначити, які з них із найбільшою ймовірністю продовжать працювати до пробігу щонайменше 250 тисяч миль. Домінують у списку найдовговічніших автомобілів позашляховики, займаючи 16 із 30 перших місць, а Toyota лідирує серед брендів із 9 моделями у списку. Найдовговічніша модель – Toyota Tundra, яка має найвищий шанс (36,6%) подолати 250 тисяч миль.

За результатами досліджень 7 брендів можуть похвалитися тим, що випускають найнадійніші автомобілі, які можуть проїхати 250 тисяч миль та більше.

«Сучасні автомобілі стають дедалі довговічнішими, і 30 моделей мають від 12 до 36 відсотків ймовірності подолати пробіг чверть мільйона миль, – коментує виконавчий аналітик iSeeCars Карл Брауер. – Багато споживачів, як і раніше, вважають, що термін служби автомобіля закінчується на 100 тисяч миль. Але наше останнє тривале дослідження підтверджує, що навіть 200 тисяч миль — це не межа для багатьох автомобілів. 9 найкращих автомобілів у списку мають понад 20% шансів подолати 250 тисяч миль».

ТОП-30 найнадійніших автомобілів за даними iSeeCars.com

ТОП-7 автомобільних брендів з найбільш надійними авто