В Україні зростає популярність китайських позашляховиків. Експерти склали ТОП-5 найдоступніших моделей з цінами і коротким описом, інформує Wheel News.

Haval H3

  • Ціна: від $5000 (б/в)

143-сильний бензиновий турбо на 1,5 л. із 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач, 196-міліметровим кліренсом, салоном зі штучної шкіри, електроприводом багажника, кількома режимами руху, круїз-контролем і аудіосистемою з 6 динаміками.

Jetour T2

  • Ціна: у районі $20,000 (новий)

2,0-літровий турбодвижок на 245 “конячок” з 7-ступінчастим “роботом”, повним приводом, 220-міліметровим кліренсом і здатністю долати броди глибиною до 70 см. У базовій комплектації є фронтальні та бічні подушки безпеки, двозонний клімат-контроль, мультимедійна система з сенсорним дисплеєм на 15,6″ і вісьмома динаміками.

Great Wall Haval M4

  • Ціна: від $5000 (б/в)

Компактний міський позашляховик із практичним дизайном і відносно низькою вартістю.

Haval H6

  • Ціна: від $13,000 (б/в)

Популярний позашляховик з 2,0-літровим двигуном, що вирізняється поєднанням стилю і технологій. Являє собою хороший варіант у співвідношенні ціна/якість.

JAC S2

  • Ціна: від $6000 (б/в)

Компактний позашляховик для експлуатації в міському середовищі, що пропонує сучасний дизайн і доступну ціну. Цей автомобіль популярний серед любителів бюджетних рішень.

Моделі, що увійшли до добірки, – одні з найдоступніших позашляховиків виробництва КНР на українському ринку, орієнтовані на невибагливу публіку.