На околицях Києва засвітився рідкісний спортивний седан Neon SRT-4 виробництва компанії Dodge. Це авто 2004 р.в. зафіксували автори інстаграм-каналу t.o.p.c.a.r.s_ua.

Зазначений седан являє собою наворочену версію бюджетника Dodge Neon другого покоління, який за океаном займав фактично те саме місце, на якому в Україні знаходився Lanos. Тираж Neon SRT-4 становив лише 20 553 одиниць. Усі авто було продано в Північній Америці. Любителям комп’ютерних ігор обговорювана модель відома за проектом Need for Speed, пише Wheel News.

Neon SRT-4 обладнано 230-сильним турбованим бензиновим двигуном на 2,4 літра з 340 Нм крутильного моменту і 5-ступінчастою механікою. Розгін з місця до 100 км/год. займає 5,3 с. Гранична швидкість седана – 246 км/год.

Зафіксований в Україні зразок може похвалитися доопрацьованою підвіскою і збільшеними гальмами.

Головна відмінність Neon SRT-4 від моделі в стандартному виконанні – агресивніший дизайн фронтальної частини, диски на 16″, повітрозабірник на капоті, велике заднє антикрило і широкі вихлопні труби. У салоні встановлено спортивні сидіння, кермо і важіль КПП, а приладова панель оснащена циферблатами білого кольору.