В даний час у стадії розробки знаходиться нова модель Volkswagen ID.2 2025 року. Це буде електричний автомобіль початкового рівня. У ньому використовуватиметься платформа MEB Entry, яка є еволюцією існуючої платформи. Спочатку запуск «електрички» був намічений наступного року, проте його презентація може бути відкладена. При цьому автомобіль вже вийшов на випробування, повідомляє Wheel News.

Концепт VW ID. 2all був офіційно представлений у березні минулого року. Зараз фотографи-«шпигуни» зняли прототип майбутньої серійної моделі під час тестових заїздів. У автомобіля модифікований кузов ID.3. Поки що зміни в машині не надто помітні, проте можна побачити, що на передньому крилі з боку пасажира встановлено роз’єм для зарядки. А зменшені задні двері натякають на коротшу колісну базу.

Раніше виробник заявляв, що серійний ID.2 буде коштувати менше ніж 25 тисяч євро (1,4 млн. гривень в еквіваленті). Під час дебюту концепту компанія пообіцяла подати дорожній варіант у 2025 році. Однак у звітах сказано, що його випуск може бути відкладений. Найімовірніше, так воно і буде, адже тестові екземпляри почали з’являтися лише зараз. Що стосується технічних характеристик новинки, то відомо, що це буде передньопривідний автомобіль з ефективними приводом, акумулятором і технологією зарядки. Концепт оснащувався електромотором потужністю 223 л. із запасом ходу до 450 км.