У Китаї надійшов у продаж новий гібридний кросовер Jetour Shanhai L6. Модель доступна у трьох комплектаціях на вибір.

Подробиці про авто розповіли на сайті CarNewsChina, інформує видання novyny.pro.

Бренд Jetour був заснований у 2018 році компанією Chery. Він займається випуском різних кросоверів.

Дизайн

Попереду розташовані вузькі світлодіодні фари. На бампері знаходяться кілька повітрозабірників. Позаду розміщені вузькі ліхтарі, які об’єднані в один блок. Також можна помітити компактний спойлер та дифузор.

Габарити Jetour Shanhai L6:

  • довжина – 4630 мм;
  • ширина – 1910 мм;
  • висота – 1690 мм;
  • колісна база – 2720 мм.

На вибір пропонується шість кольорів кузова: Moonlight White, Interstellar Black, Phantom Gray, Vanilla Blue, Star Mist Silver та Bibo Green. На автомобілі встановлені легкосплавні колісні диски.

Інтер’єр

В інтер’єрі розташовані 9,2-дюймова цифрова панель приладів та 12,8-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Також є кермо з плоским дном.

Внутрішнє оздоблення доступне у двох кольорах – Dynamic Gray та Racing Blue. Усередині є дві бездротові зарядки для смартфонів та безліч відсіків для зберігання речей.

До списку оснащення входять система дистанційного керування, голосовий асистент та аудіосистема з 6 динаміками. Комплектація Pro пропонує 15,6-дюймовий дисплей мультимедійної системи та контурне підсвічування інтер’єру.

Також заявлено просунуті системи допомоги водієві. Серед них адаптивний круїз-контроль та розпізнавання дорожніх знаків.

Характеристики та вартість

Jetour Shanhai L6 оснащений 1,5-літровим турбованим двигуном потужністю 154 к.с. та 201-сильним електромотором. Гібридна установка працює у парі з безступінчастою трансмісією.

На авто встановлена акумуляторна батарея місткістю 19,43 кВт·год. Запас ходу на електротязі складає 125 км. У змішаному режимі кросовер здатний проїхати до 1400 км. Середня витрата пального у змішаному циклі становить 1,25 літра на 100 км.

Jetour Shanhai L6 вже доступний для замовлення у Китаї. Вартість новинки складає від 123 900 до 144 900 юанів (від 17 400 до 20 300 доларів).