Британські експерти назвали найкращі гібридні автомобілі 2024 року. Ці моделі мають безліч переваг над конкурентами.

Рейтинг опублікували на сайті Autocar, інформує сайт novyny.pro.

Особливості гібридних автомобілів

Гібридні автомобілі провели революцію в автоіндустрії з моменту своєї появи. Ці моделі поєднують у собі головні переваги електрокарів та традиційних моделей з ДВЗ.

Існує кілька видів гібридних автомобілів. Вони мають багато відмінностей між собою. Є традиційні гібридні автомобілі. У силових установках двигун і електромотор працюють паралельно, знижуючи витрата пального. Також є Plug-In гібридні моделі. Їх акумуляторні батареї можна заряджати окремо. Ці автомобілі можуть їхати виключно на електротязі, вмикаючи двигун лише за необхідності.

Головною перевагою гібридних автомобілів є низька витрата пального в порівнянні з традиційними моделями з ДВЗ. Крім цього такі авто екологічніші.

Найкращі гібридні автомобілі 2024 року

Експерти протестували десятки гібридних автомобілів 2024 року. Вони визначили найкращі моделі у своєму класі. До рейтингу увійшли 10 найкращих гібридних автомобілів 2024 року. Ці моделі перевершують усіх своїх конкурентів.

ТОП-10 найкращих гібридних автомобілів 2024 року:

  1. BMW 5 Series
  2. Mercedes-Benz C-Class
  3. BMW 2 Series Active Tourer
  4. Toyota Corolla
  5. Honda Civic
  6. Volkswagen Golf
  7. Volvo V60
  8. Toyota C-HR
  9. Mercedes-Benz CLA
  10. Peugeot 408.

BMW 5 Series

BMW 5 Series пропонується з потужними двигунами. Також у моделі чудова шумоізоляція та комфортна підвіска.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class посів друге місце у рейтингу. Гібридна модифікація моделі здатна проїхати до 80 км виключно на електротязі. C-Class оснащений потужною силовою установкою. Крім цього у моделі зручна підвіска та приємна керованість.

BMW 2 Series Active Tourer

BMW 2 Series Active Tourer замикає трійку лідерів. Це чудовий компактний мінівен, який має великий запас ходу на електротязі та приємну керованість. Крім цього, у моделі стильний дизайн.