Компанія Chevrolet нещодавно представила оновлений кросовер Equinox, котрий пережив досить глибоку модернізацію. Зараз автомобіль доступний як із турбомотором, так і з електричним двигуном, але американська модель оминає поціновувачів гібридів. Однак виробник усуне цю прогалину. Chevrolet Equinox 2027 вийде з гібридом, інформує SUV News.

Зазначимо, що такий варіант американської моделі вже представлено на ринку. Гібридний Equinox поки що можна придбати в Китаї, а у США автомобіль представлений із зазначеними силовими агрегатами. Цей варіант кросовера комплектується двигунами, які разом видають до 365 к.с. Гібридний Equinox поставляється на ринок Китаю з акумулятором, що забезпечує запас ходу на електротязі, що перевищує 100 кілометрів.

Компанія Chevrolet поки не розкриває характеристики майбутнього кросовера, який вийде у США у 2027 році. Але його поява загалом відповідає стратегії, яку вибрав головний концерн General Motors.

Останній протягом кількох років робив ставку на електрокари. Але попит на подібні автомобілі у США різко впав. В результаті GM довелося переглянути стратегію розвитку, наголошуючи на розробці гібридних машин. Крім того, конкуренти Chevrolet активно просувають автомобілі з подібними агрегатами. Тому американській компанії потрібні гібридні кросовери, щоб як мінімум зберегти своє становище на ринку.