Кросовер Toyota Venza – стильний, але недорогий автомобіль на базі моделі RAV4. Здається, що на ринку машин такого формату не буває багато. Тож у мережі показали машину нового покоління.

На каналі Digimods DESIGN показали нову Toyota Venza з дизайном у стилі седана Toyota Camry 2024 року, повідомляє OBOZ.ua. Принаймні на це вказує передня частина кузова. Бампер та світлотехніка вийшли дуже характерними.

Цікаво, що сама Toyota не планує розробку нової Venza. На зміну цьому кросоверу вже прийшла зовсім інша модель – кросовер Toyota Crown Signia 2024 модельного року.

Новинка приєднається до преміального сегменту. Але з привабливою ціною це все ж таки один із недорогих його представників на тлі основних суперників. Автомобіль увійде в лінійку машин Crown і займе місце нижче моделей Lexus.

При довжині кузова близько 4,9 м новий кросовер Crown Signia трохи компактніший за великий SUV Toyota Highlander. Гібридна силова установка на основі 2,5-літрового бензинового двигуна видає 245 к.с. Комбінована витрата палива – 6,5 л/100 км. Ціна Toyota Crown Signia 2024 – від 44 895 доларів.