На Київщині поліція розслідує обставини смертельної ДТП, внаслідок якої загинула одна людина, а двоє інших були госпіталізовані. Про це повідомляє «Київщина24» із посиланням на пресслужбу поліції Київщини.

1 вересня близько 16:15 на 115 км автодороги «Київ-Одеса», неподалік села Гостра Могила, сталася ДТП за участю двох автомобілів.

За даними пресслужби, попереднє розслідування вказує на те, що водій автомобіля Ford, 74-річний мешканець Білої Церкви, не дотримався правил переваги на дорозі та зіткнувся з автомобілем Mazda, за кермом якого була 27-річна жінка з Києва.

«Внаслідок зіткнення водій Ford отримав травми, несумісні з життям, і помер в кареті швидкої допомоги. Водійка Mazda та її 48-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження у вигляді численних саден і забоїв та були госпіталізовані», — йдеться в повідомленні.

За цим фактом поліція Київської області порушила кримінальне провадження згідно з частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. В даний момент триває досудове розслідування.