В поліцію Києва надійшло повідомлення про стрілянину, яка сталася на території одного з житлових комплексів у Голосіївському районі столиці.

На місце події оперативно прибули слідчо-оперативна група та патрульні екіпажі, повідомляє Amoledo із посиланням на поліцію Києва.

За попередніми даними, конфлікт виник між двома чоловіками через припаркований автомобіль. Суперечка переросла в фізичну сутичку, під час якої один з учасників, водій автомобіля, застосував зареєстровану травматичну зброю, здійснивши кілька пострілів у бік свого опонента.

Внаслідок стрілянини місцевий житель 1975 року народження отримав поранення. Потерпілого доставили до лікарні для надання необхідної медичної допомоги.

Правоохоронці оперативно затримали стрільця. За фактом інциденту порушено кримінальну справу за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання за хуліганство. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Наразі триває розслідування для встановлення всіх обставин події.