Модель Skoda Superb 2024 отримала нову комплектацію Sportline. Ця модифікація буде доступна на всіх ринках. У новій версії чеська модель має низку косметичних оновлень та додатковий функціонал. Комплектація Sportline стане топовою для автомобіля. Судячи з назви, вона позиціонується як спортивніша в лінійці седана.

У новій версії всі хромовані елементи екстер’єру, включаючи рамку радіаторної решітки, віконні рами і емблему ззаду, затемнені. Кришки зовнішніх дзеркал виконані у чорному глянцевому відтінку. Стандартно Superb Sportline “обутий” у 18-дюймові диски, але за доплату їх можна замінити на 19-дюймові. Ще автомобіль отримав шильдик з назвою модифікації та світлодіодні матричні фари.

Усередині автомобіль оснащується більш спортивними кріслами з вбудованими підголівниками та регульованою вручну підтримкою стегон. Інші зміни включають чорну оббивку стелі, ефект штучного вуглецевого волокна на приладовій панелі, сталеві накладки на педалі і нове кермо рульового колеса з написом Skoda замість логотипу. Додатково виробник перенастроїв шасі та зменшив дорожній просвіт на 15 мм. Седан у новій модифікації доступний з усіма трьома варіантами силових агрегатів. Моторна лінійка Superb включає 1,5- і 2,0-літрові бензинові двигуни з віддачею 150 і 265 к.с., а також 2,0-літровий дизель на 150 або 193 к.с.