Броварський міськрайонний суд ухвалив рішення про звільнення з-під варти колишнього керівника Броварської райдержадміністрації Володимира Майбоженка, якиї скоїв ДТП, під особисте зобов’язання.

Про це повідомляє RegioNews із посиланням на «Трибуна-Бровари».

Колишній посадовець визнав свою провину та заявив, що частково покрив витрати на лікування постраждалих. Водночас потерпілі мати та донька зазначають, що протягом п’яти місяців не отримали жодних коштів, а лише обіцянки. Вони стверджують, що лікування та реабілітацію оплачували самі. Майбоженко ж заявив у відповідь, що нині він безробітний пенсіонер.

Колишній чиновник просив звільнення з-під варти для повного відшкодування коштів на лікування та реабілітацію потерпілих. Утім зазначив, що вибачення в постраждалих не просив, позаяк це може вважатися тиском.

Суддя Броварського міськрайонного суду ухвалила рішення звільнити Володимира Майбоженка з-під варти під особисте зобов’язання.

Нагадаємо, 26 квітня 2024 року у Броварах сталася ДТП. Як з’ясувалося, голова Броварської райдержадміністрації Володимир Майбоженко проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів.

У момент аварії чиновник був в стані алкогольного сп’яніння. Drager виявив в організмі водія 2.31 проміле.

Внаслідок ДТП постраждали отримали четверо осіб, серед постраждалих була дитина. Двоє травмованих перебували у важкому стані.