У 2020 році компанія Nissan випустила компактний кросовер Magnite. Ця модель зараз продається на індійському ринку. Наразі японська компанія завершує перше планове оновлення кросовера. Майбутній Nissan Magnite 2025 року, згідно з індійськими ЗМІ, дебютує четвертого жовтня. Можливо, тоді ж стартують продажі японської моделі. Її характеристики вже відомі.

Очікується, що в рамках модернізації кросовер переживе скоріше точкове оновлення. Тому, ймовірно, він також коштуватиме дешевше 295 тисяч гривень у перерахунку за курсом, як і його попередник. На користь цього говорить той факт, що японська новинка збереже колишню технічну частину. Вона вийде з базовим літровим двигуном, який зараз видає не більше 71 л.с. і 91 Н*м крутного моменту. З цим двигуном поєднуються на вибір 5-ступінчаста механічна або автоматична КПП. Також запропонують турбований двигун на 1 літр, що видає до 99 к.с. та 152 Н*м. З ним поєднуються варіатор чи 6-ступінчаста «механіка».

Раніше у Мережі неодноразово з’являлися фотографії із передсерійним прототипом Magnite. Але щоразу журналістам траплявся кросовер, щільно прихований камуфляжною плівкою. На опублікованих знімках видно, що в рамках модернізації автомобілю замінять передню та задню частини кузова.

За чутками, Nissan додасть кілька нових опцій. У топовій версії точно з’являться камери кругового огляду та цифрова панель приладів.