Пройшло кілька місяців з моменту офіційної презентації нового компактного кросовера Hyundai Inster 2025 року. Ця модель є одним із найдешевших електрокарів загалом на світовому ринку. Але зараз вона поки що доступна тільки в Південній Кореї. Однак скоро кросовер дістанеться європейського ринку: до кінця року він надійде у продаж у Нідерландах, а потім і і в інші країни, повідомляє Wheel News.

Незважаючи на те, що він ще не дістався автосалонів, його комплектації вже відомі. З корейською новинкою запропонують цифрову панель приладів на 10,23 дюйми, сенсорний екран на 10,25 дюйми, автоматичну кліматичну установку, контроль смуги, інтелектуальний обмежувач швидкості, контроль «мертвих» зон, круїз, електропідігрів та сервопривід для зовнішніх дзеркал, світлодіодні ДХО, інші опції.

Відмінною особливістю Inster є те, що ця модель передбачає підрульові «пелюстки» для рекуперативного гальмування і систему попередження бічних і поперечних зіткнень. Дані опції зазвичай зустрічаються у дорожчих електрокарів. У наступних версіях з’являються камери кругового огляду, панорамний дах та інше.

У рух новинка приводиться за рахунок 97-сильного електродвигуна. За доплату на передній осі з’являється двигун, що видає до 115 к.с. потужності. На вибір з кросовером запропонують 2 акумулятори, що забезпечують запас ходу в 305 та 355 кілометрів.