У Києві впіймали на гарячому молодиків, які намагалися підпалити військову автівку. Про це повідомляє видання thePage із посиланням на ТГ-канал «Розвідка Ноєм».

Операція по виявленню зловмисників тривала близько тижня.

«Поставили військову тачку в темному провулку, зайняли секретний спостережник з тепляком, розбили графік чергувань. На живця так на живця, якщо фартане, хтось поїде нелегалом на Бімбас копати траншеї та носити БК», — повідомили військові про початок операції.
Полювання видалося вдалим і палії спіймали.

Як і обіцяли, невдахи, які намагалися підзаробити, спаливши військове авто, незабаром вирушать копати шанці.

«Хочемо вас познайомити з Саньком та Андрієм. Точніше, раніше їх звали Саньок та Андрій, а зараз вони просто Бібер та Долік. Так їх і будуть називати наступні 3 місяці, які вони проведуть особливим чином. Хлопці їдуть виконувати бойові завдання. Абсолютно безкоштовно. Ніхто їх не принижуватиме, не чіпатиме чи намагатися спеціально вбити. Ні! Ми хочемо, щоб вони на собі відчули, що таке військове життя, що таке окоп та що таке війна», — розповідають військові.

Горе-паліїв обіцяють годувати і забезпечити їм якнайширший фронт робіт.

У зверненні до тих, хто лише планує стати на шлях такого «заробітку» військові попереджають, що досвід ловлі на живця буде взятий на озброєння їхніми колегами.

«Тим, кого піймали непомітно, можемо побажати тільки терпіння. Фіг зна що прийде в голову злим військовим, які дуже люблять та цінують свої бойові авто, на відміну від ваших нікчемних життів. Перед тим, як спалити тачку, думайте, варто воно того чи нє. Саньок та Андрійко кажуть, що не варто», — підсумовують військовослужбовці.