Чоловіку, якого підозрюють у вбивстві людини на автозаправній станції у Святошинському районі Києва, обрали запобіжний захід. Він сидітиме в СІЗО до 16 листопада.

Про це повідомили в Київській міській прокуратурі, передає «Громадське».

41-річний підозрюваний чоловік не дає жодних свідчень і не пояснює, для чого вбив пенсіонера.

Нагадаємо, уранці 18 вересня чоловік з незрозумілих причин застрелив водія автівки, а потім забрав машину вбитого. Як повідомляли правоохоронці, чоловік підходив до свого автомобіля марки «Хонда Акорд», у цей час до його машини також підійшов незнайомець зі зброєю в руках.

Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул. Убивця забрав ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав. Згодом підозрюваного затримали. Ним виявився киянин, який не зміг пояснити своїх дій, оскільки, ймовірно, перебував під дією невідомих препаратів.

Чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному носінні й зберіганні боєприпасів (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). Йому загрожує до 15 років в’язниці.