В Україні вперше помітили розкішний електричний кросовер Mercedes-Maybach EQS680 SUV. Незвична та надзвичайно розкішна машина вартістю близько 7,5 мільйонів гривень здатна розігнатися з місця до сотні за 4,4 секунди і проїхати до 600 км без підзарядки. Про це пише видання AutoGeek.

Зазначається, що розкішна версія електрокросовера відрізняється від “стандартного” Mercedes EQS SUV дизайном передньої частини, який імітує радіаторні грати Maybach. Крім того, електромобіль вирізняється 22-дюймовими колісними дисками, а в зовнішньому оформленні авто суттєво побільшало хрому.

Згідно з офіційними даними, салон Mercedes-Maybach EQS680 SUV оброблений дорогою шкірою Nappa та деревом. На передній панелі встановлені три дисплеї. На другому ряду за доплату можна встановити пару окремих крісел з електроприводом, вентиляцією та масажем. Крім того, передбачено чотиризонний клімат-контроль, сканер відбитків пальців та окремі монітори для задніх пасажирів.

Електричний Mercedes-Maybach EQS680 SUV приводиться у рух 668-сильною силовою установкою та батареєю ємністю 107,8 кВт*год. Важкий електрокросовер здатен розганятися з місця до 100 км/год за 4,4 секунди, а запас ходу становить 600 км.