Один з американських дилерів виставив на продаж BMW M5 E39 2000 року випуску. Пофарбований у яскравий відтінок Dakar Yellow седан виглядає як новий. Виручити за нього мають намір 280 тисяч доларів. Це при тому, що актуальний M5 G90 оцінюється у 120 тисяч доларів, пише «Автоцентр».

В описі зазначено, що перший власник седаном практично не користувався. Він зберігався в сухому гаражі і лише зрідка виїжджав на дороги. На одометрі цього BMW M5 E39 зафіксовано пробіг 633 милі (близько 1019 км). Візуально він виглядає як новий, немає навіть натяку на використання.

Салон також ідеальний. До того ж, він добре укомплектований.

В оснащення кабіни входять сидіння з електроприводами та пам’яттю налаштувань, навігаційна система, CD-чейнджер із шістьма дисками, аудіосистема з 14 динаміками та двозонний клімат-контроль. Його обробка виконана із чорної шкіри Nappa.

Під капотом седана встановлений 4,9-літровий атмосферний двигун V8 S62 потужністю 400 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Він працює у парі з шестиступеневою «механікою» Getrag та системою заднього приводу.