У столиці керманич з ознаками наркотичного спʼяніння та без водійського посвідчення вʼїхав у маршрутку. Про це повідомляє видання «Київщина24» із посиланням на столичну поліцію.

«У Дніпровському районі сталося ДТП за участю автівки Opel та маршрутного транспортного засобу. Патрульні швидко прибули на місце, переконалися, що ніхто не постраждав та з’ясували всі обставини автопригоди», — йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що водій, у якого виявили ознаки наркотичного спʼяніння, перебував за кермом автомобіля Opel, та не дотримуючись безпечної відстані, допустив зіткнення з маршрутним таксі.

Під час перевірки інспектори виявили, що порушник протягом поточного року двічі притягався до відповідальності за їзду у нетверезому стані. Він позбавлений права на керування автомобілем.

Правоохоронці склали на горе-водія протоколи за ч. 3 ст. 130 (Вдруге протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння); за ч. 5 ст. 126 (Повторне керування транспортним засобом особою, яка не має або позбавлена такого права) КУпАП.