У Бориспільському районі Київської області правоохоронці притягнули до відповідальності водія BMW, який їхав по трасі Київ – Харків зі швидкістю 200 км/год. Чоловік намагався уникнути відповідальності, проігнорувавши сигнал про зупинку, проте його все одно наздогнали.

Йшов на "зліт": на Київщині оштрафували водія BMW, який їхав зі швидкістю 200 км/год. Фото

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Борисполя, передає OBOZ.ua. На порушника ПДР склали одразу два адміністративні протоколи.

«Ми притягнули до відповідальності водія, який перевищив встановлені обмеження для швидкості руху та проігнорував вимогу про зупинку. Днями, близько 12:00, на 94-км автодороги М-03 Київ – Харків ми виявили автомобіль BMW, водій якого рухався зі швидкістю 200 км/год. Хоча на цьому відрізку автошляху доволена швидкість – 110 км/год, тобто водій перевищив швидкість на 90 км/год», – розповіли в пресслужбі.

За словами патрульних, вони подали 24-річному водію сигнал з вимогою зупинитись, однак він її проігнорував. Інформацію про цей випадок було передано інспекторам, які перебували далі автодорогою – вони й зупинили машину.

На порушника ПДР склали адміністративні протоколи за невиконання вимоги про зупинку (штраф 153 гривні або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців) та за перевищення встановлених обмежень швидкості руху машин більш як на 50 км/год (штраф 1700 гривень).