У Дніпровському районі Києва вандали розмалювали чорною фарбою бус з позначкою «ЗСУ», залишеною під лобовим склом. У понеділок, 23 вересня, кореспондент видання «Інформатор» зробив фото зі свіжими написами і абстрактними позначками на бусі, що стояв вже досить довгий час на парковці неподалік від Дарницької площі. Ймовірно, до акту вандалізму причетні місцеві підлітки: нам пощастило навіть захопити одного з них зненацька біля водійської двері військового транспорту.

Написи «ЗСУ» на капоті та багажнику автобусу «Богдан», що припаркований неподалік Дарницької площі у Дніпровському районі Києва, з’явилися днями. Вони зроблені чорною фарбою і одразу вирязняють транспорт, що стоїть тут вже декілька місяців. Також від рук вандалів постраждав старенький УАЗ-«буханка», припаркований поруч.

Бус "Богдан", що, ймовірно, був мобілізований в когось з перевізників, стоїть припаркований вже не один місяць і має позначку "ЗСУ" під лобовим склом

Вандали розфарбували борти, капот та багажник автобуса, намалювавши абстрактні лінії та зробивши написи «ЗСУ». Також впродовж вже досить тривалого часу в автобуса розбиті фари — хто саме понівечив техніку, невідомо. Судячи з зовнішнього вигляду техніки, вона не на ходу вже впродовж тривалого часу — бічні панелі погнуті, а всередині салону влаштували сховище непотрібних речей.

Найповільніший з усіх підлітків, хто вислизнув від автобуса, потрапив в об'єктив камери Інформатора

В момент, коли кореспондент наблизився до автобуса, він встиг помітити підлітка в чорно-білій футболці, що «вислизав» з привідчиненого вікна двері водія. Декілька його приятелів кинулися навтьоки ще раніше, а от повільний товариш потрапив в об’єктив нашої камери. Зазначимо, що акти вандалізму, не лише щодо військової техніки, стаються у Києві все частіше — і стосуються як транспорту, так і будь-якого іншого комунального та приватного майна, що залишене без догляду.