Сьогодні водіям приватних автівок та пасажирам громадського транспорту треба бути уважними, бо в різних куточках міста транспорт змінює маршрути через різні ремонти — колій чи дорожнього полотна. Про це повідомляє «Вечірній Київ» із посиланням на КП «Київпастранс».

Із 25 вересня до 10 жовтня, крім вихідних днів, із 10:00 до 17:00, трамваї №№ 11-К, 12-К, 16-К, 19-К курсуватимуть зі змінами.

Рух трамваїв організують відповідно від вул. Йорданської, Пущі-Водиці, ст. м. «Героїв Дніпра» та пл. Тараса Шевченка до вул. Семена Скляренка.

Зміни пов’язані з ремонтом трамвайних колій на вул. Кирилівській.

Також 25 вересня змінять маршрути тролейбуси №№ 3 і 9-К, а 28 вересня — тролейбус № 3.

Зміни маршрутів пов’язані з улаштуванням верхнього шару асфальтобетонного покриття на вул. Митрополита Василя Липківського.

Так, 25 вересня з 7:00 до 22:00 транспорт курсуватиме:

  • тролейбус № 3 — від Залізничного масиву до ст. м. «Площа Українських Героїв». Для зручності пасажирів маршруту присвоєно № 3-Д;
  • тролейбус № 9-К — від вул. Кадетський Гай до ст. м. «Площа Українських Героїв». Для зручності пасажирів маршруту присвоєно № 9-Д.

28 вересня з 7:00 до 22:00 рух тролейбуси № 3 курсуватимуть від Залізничного масиву до вул. Солом’янської за власним маршрутом, далі — Солом’янська площа — просп. Повітряних Сил — вул. Івана Огієнка — вул. Георгія Кірпи — вул. Січеславська — вул. Митрополита Василя Липківського — вул. Гетьмана Павла Скоропадського, далі за власним маршрутом. Для зручності пасажирів маршруту присвоєно № 3-А.