У Подільському районі Києва муніципали зупинили водія скутера, який у стані алкогольного сп’яніння їздив пішохідною зоною. Подія сталась на Контрактовій площі.

Про це повідомили в пресслужбі КО «Муніципальна Охорона». Порушнику виписали штраф на 17 тисяч гривень, інформує OBOZ.ua.

Як розповіли муніципали, під час патрулювання Контрактовою площею їх екупаж помітив чоловіка, який мчав по пішохідній зоні на електроскутері та ще з порушенням координації рухів, лякаючи людей.

«Муніципали зупинили порушника, який виявився напідпитку. Охоронці викликали поліцію, але під час очікування наряду скутерист почав себе агресивно поводити та намагався покинути місце події. Порушника неодноразово було попереджено про застосування спецзасобів, але він продовжував ігнорувати зауваження. У результаті до нього було застосовано фізичну силу, а саме залом рук за спину», – уточнили в пресслужбі.

Коли прибув екіпаж поліції, на місце пригоди підійшли ще двоє осіб, які почали заважати правоохоронцям та провокувати їх на конфлікт. На одного з них одягли кайданки, але в цей момент другий спробував скоїти напад на співробітника поліції — до нападника застосували спецзасіб «Терен» і фізичну силу.

Водія скутера відмовився від медичного освідування – на нього склали адмінпротокол за керування траспортом у стані алкогольного сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень).