У США знайшли величезну покинуту колекцію старовинних автомобілів. Десятки автомобілів іржавіють просто неба. Про них розповів у відео на Youtube блогер thecorvetteben, інформує «Фокус».

Ретроавто стоять на великій ділянці у дворі будинку поблизу міста Форт-Ворт у штаті Техас. За роки на вулиці вони покрилися іржею і частково розграбовані – з них познімали деякі запчастини.

Виявилося, що всі машини належали одній особі. Американець почав колекціонувати авто з 1976 року, купуючи щороку новий Chevrolet Corvette. Він недовго експлуатував спорткари, залишав їх у дворі і пересідав на нові машини.

Таким чином техасець зібрав сім Chevrolet Corvette третього та четвертого покоління. Крім того, він купував Chevrolet Camaro і Monte Carlo, Ford Mustang, Mercury Cougar та інші автомобілі. Невдовзі у нього зібралася ціла занедбана колекція.

Цікаво, що блогер thecorvetteben вирішив перевірити усі Chevrolet Corvette і визначив, що відновлювати їх недоцільно. Утім, автомобілі ще до кінця не розграбовані та можуть бути донорами комплектуючих.