Новий Mercedes G-Class 2024 зовсім недавно вийшов на ринок, а його вже взялися доопрацювати. Німецьке тюнінг-ательє Mansory презентувало одразу два проєкти на базі нового «Гелендвагена». Про них розповіли на його сайті, передає «Фокус».

Позашляховики назвали Mansory Gronos та Grand Entrée. Випустять по 8 таких автомобілів вартістю понад пімільйона доларів кожен.

Тюнінг «Гелендвагена» від Mansory традиційно включає агресивнішу решітку радіатора, 24-дюймові ковані диски, додаткову оптику, а також карбонові карбон, обвіс та спойлер на даху.

Два Mercedes G-Class Mansory відрізняються не лише декором. Mansory Gronos отримав розширений кузов, а от в Grand Entrée задні двері відкриваються проти руху – як у Rolls-Royce.

Ще одна риса Rolls-Royce з’явилася в салоні Mercedes G-Class — це підсвічування стелі у вигляді зоряного неба. У оздобленні використані шкіра та карбон, а ззаду встановлені окремі крісла.

Крім того, тюнінг «Гелендвагена» торкнувся і його двигуна. Віддачу 4,0-літрового V8 твін-турбо Mercedes-AMG G63 збільшили до 820 к. с. і 1150 Н∙м, а розгін до сотні тепер займає 4 секунди.