Рідкісний автомобіль прикрасив вулиці Львова: нещодавно у місті помітили універсал BMW Alpina D5 Biturbo, відомий своєю ексклюзивністю та потужністю. Фотографії опубліковані на сторінці luxcars_of_ukraine в Instagram, повідомляє Avtosota.

Alpina, тюнер і виробник, пов’язаний з BMW, відомий виробництвом високопродуктивних версій моделей BMW, і ця конкретна модель не розчарувала.

Універсал BMW Alpina D5 Biturbo, який з’явився у Львові, оснащений потужним дизельним двигуном. Під капотом знаходиться 3,0-літровий рядний шестициліндровий дизельний двигун з турбонаддувом, здатний видавати 352 кінських сил і 700 Нм крутного моменту. Ця потужність дозволяє автомобілю розганятися від 0 до 100 км/год всього за 5,1 секунди, що робить його одним із найшвидших дизельних універсалів на дорозі.

Незважаючи на свої спортивні характеристики, цьому рідкісному універсалу вдається підтримувати розумну економію палива.

Ключові характеристики:

  • 3,0-літровий рядний шестициліндровий дизельний двигун;
  • потужність: 352 к.с.;
  • крутний момент: 700 Нм;
  • 0-100 км/год: 5,1 секунди;
  • максимальна швидкість: приблизно 275 км/год;
  • тип приводу: повний.

Універсали BMW Alpina – взагалі рідкість, а в Україні тим більше. Саме цей автомобіль із його поєднанням розкоші та продуктивності привернув увагу львів’ян, оскільки автолюбителі звернули увагу на його унікальний дизайн та потужність. Цей універсал, відомий своїм фірмовим обвісом Alpina, покращеною аеродинамікою та нестандартним оздобленням салону.