Довгоочікуваний бюджетний кросовер Skoda Elroq 2025 модельного року офіційно розсекретили. Електрична модель прийде на зміну Skoda Karoq. Виявилось, що автомобіль отримав незвичайне оснащення.

Про це розповідає OBOZ.ua із посиланням на Motor1. Там звернули увагу на новий скребок Skoda. Нехай скребок для льоду є відомим та неновим аксесуаром в оснащенні моделей Skoda, кросовер отримав модернізований елемент із інструментом для вимірювання глибини протектора покришок. Цей мультифункціональний скребок тепер зберігається в слоті усередині дверцят багажника.

Новий електромобіль Elroq довжиною 4,5 м отримав кілька варіантів: потужністю 170, 204 та 286 к.с. із запасом ходу до 560 км. Є також модифікації на 370 та 400 км.

Автомобіль запропонує дуже практичний місткий інтер’єр. Повідомлялося раніше, що в салоні Skoda Elroq 2025 модельного року з’явиться спеціальне оздоблення.

Йдеться про матеріали Recytitan та Technofil. Це оздоблення з перероблених пляшок з-під води, старих рибальських сіток та ношеного одягу. Повна відповідність екологічній спрямованості нової моделі Skoda. Ціна Skoda Elroq — від 33 000 євро.