У Києві раніше судимого чоловіка підозрюють у викрадені автомобіля. За інформацією слідства в Бортничах раніше судимий місцевий мешканець відкотив легковик з сусідньої вулиці на територію свого домоволодіння, щоб потім продати його.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції, передає OBOZ.ua. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, вони отримали повідомлення про викрадення автомобіля на вулиці Івана Дяченка у столичних Бортничах. Чоловік розповів, що вранці виявив відсутність свого авто «Таврія», яке він припаркував біля будинку.

«Машину знайшли на сусідній вулиці на території чужого домоволодіння. Згодом оперативники затримали власника будинку, який вночі самотужки відкотив транспортний засіб та в подальшому планував продати його. Ним виявився раніше судимий за грабіж та зберігання наркотичних речовин 34-річний киянин», – уточнили в пресслужбі.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру у скоєні злочину.