Рестайлінговий Nissan Magnite, презентація якого відбулася в Індії, готовий підкорювати нові ринки. У компанії кажуть, що крім існуючих модель хочуть вивести на 47 нових, таким чином кросовер буде доступний на 64 світових ринках, повідомляє «Автоцентр».

Компактний кросовер зберіг атлетичний кузов, але отримав ширшу решітку радіатора з новим наповненням, перероблені передній і задній бампери, і оптику з іншою графікою. Також запропоновано нові варіанти колісних дисків, а дорожній просвіт тепер становить 205 мм. Ще моделі доступна розширена палітра кольорів для кузова.

Салон Magnite також торкнулися зміни. Тут з’явилася оновлена ​​цифрова панель приладів, а також аудіосистема Arkamys, відеореєстратор, фонове підсвічування та іонізатор повітря. А топові версії оснащені системою клімат-контролю, круїз-контролем, слотом для бездротової зарядки смартфона та камерами кругового огляду. Доступна оббивка у стилі Brownish Orange. Є шість подушок безпеки, але не пропонують системи ADAS.

Nissan Magnite побудований на платформі CMF-A+ і доступний з 1,0-літровим трициліндровим двигуном потужністю 71 і 99 к.с., другий з яких турбований. Обидва мотори працюють у парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Також можливий варіант із автоматичною коробкою передач EZ-Shift та варіатором X-Tronic CVT. Привід – передній. У продаж кросовер, який у компанії позиціонують як конкурента Hyundai Venue, Skoda Kylaq, Renault Kiger та Kia Sonet, вийде найближчим часом за ціною від 7100 доларів.