Повідомляється, що Hyundai планує випустити особливу версію свого бестселера в Індії – кросовера Creta. Згідно з офіційними документами, які нещодавно пройшли процес омологації, спеціальна серія може з’явитися на ринку вже найближчими тижнями. Нова модифікація, яка, ймовірно, отримає назву Hyundai Creta SE 2025 (Special Edition), буде доступна у двох комплектаціях — S(O) та SX(O), пише Wheel News.

Хоча точні деталі поки не розкриваються, очікується, що спеціальна версія отримає незначні зміни в дизайні екстер’єру та інтер’єру, що дозволить освіжити модель на тлі конкуренції, що росте, з боку кросоверів у сегменті компактних автомобілів. Що стосується технічної частини, Creta SE пропонуватиметься з двома варіантами двигунів: атмосферним бензиновим об’ємом 1,5 літра та 1,5-літровим турбодизелем. Тобто в цьому плані новинка має бути без змін. Покупці зможуть вибрати між шестиступінчастою механічною коробкою передач, варіатором IVT та шестиступінчастим “автоматом” з гідротрансформатором. Усі трансмісії максимально надійні.

Випуск спеціальної серії присвячений сезону свят в Індії, коли традиційно зростають продажі автомобілів. Таким чином, Hyundai розраховує додатково простимулювати інтерес до своїх моделей, і це при тому, що вони і так користуються великою популярністю на місцевому ринку. Більш детальна інформація про новинку буде відома пізніше.