До сімейства оновленого кросовера Hyundai Creta додалася нова топова модифікація Ultimate. Новинку показали в Бразилії — одній із країн, де налагоджено виробництво цієї популярної моделі. На тамтешньому ринку Hyundai Creta Ultimate обійдеться в 189 900 реалів (приблизно 1 400 000 гривень за актуальним обмінним курсом), повідомляє видання muato.

Основною особливістю «ультимативного» кросовера Creta є його двигун. Автомобіль оснастили наддувним бензомотором об’ємом 1,6 літра, який видає 193 кінські сили. У зв’язці з ним функціонує семидіапазонна роботизована трансмісія з двома зчепленнями, через яку тяга передається на передні колеса.

Зовні новий Hyundai Creta Ultimate практично неможливо відрізнити від звичайного варіанту. Цікаво, що для новинки наразі не пропонується фірмовий спорт-кіт N Line, що включає особливі бампери і легкосплавні диски на 18 дюймів.

Що стосується набору обладнання, то Creta Ultimate порадує майбутніх власників найбагатшою комплектацією з клімат-контролем, адаптивним «круїзом», системою кругового огляду, електроприводом водійського крісла, вентильованими сидіннями і бездротовою зарядкою для мобільних гаджетів. Також у наявності численна асистуюча електроніка, включно з автоматичним гальмуванням і моніторингом «мертвих» зон бічних дзеркал.