Сьогодні в Києві було повністю відновлено рух транспорту на вулиці Іллєнка біля станції метро «Дорогожичі», де нещодавно сталася аварія на водогоні. Прорив труби діаметром 500 мм, що трапився 8 жовтня, спричинив затоплення підземного переходу на станції метро та пошкодження дороги, внаслідок чого рух був тимчасово обмежений.

Аварія водогону стала причиною перекриття частини вулиці Іллєнка та зупинки роботи станції метро «Дорогожичі». Підземний перехід був затоплений водою, і метро на станції не зупинялось протягом кількох годин, доки аварійні бригади працювали над усуненням наслідків. Також тролейбуси №16 та №35 курсували об’їзною вулицею Дорогожицькою.

Завдяки оперативним діям комунальних служб аварію вдалося ліквідувати у стислі терміни. Як повідомляє life.kyiv.ua із посиланням на Київську міську державну адміністрацію (КМДА), після завершення ремонтних робіт на водопроводі, рух транспорту на вулиці Іллєнка було повністю відновлено.

Аварія викликала тимчасові труднощі для пасажирів метро та громадського транспорту. Проте відновлення руху забезпечило нормалізацію транспортного сполучення у районі та повернення до звичного розкладу руху.

Варто зазначити, що подібні аварії можуть мати суттєвий вплив на інфраструктуру міста. Швидке реагування комунальних служб допомагає мінімізувати незручності для жителів та пасажирів.