Український гурт «Океан Ельзи» 11 жовтня в Instagram Stories прокоментував заяву водія, який, здійснивши ДТП у Києві, повідомив потерпілим, що є співробітником цього музичного колективу. Про це повідомив «Бульвар Гордона».

Про ДТП, яка сталася в ніч проти 11 жовтня в Києві, в Instagram Stories повідомила українська продюсерка Яна Тераніс.

Відео і скріншоти зі сторінки Тераніс зібрала й розмістила у своєму Telegram-каналі редакція видання «Фокус».

Продюсерка розповіла, що ввечері, коли вона разом із друзями вечеряла на літній терасі кафе, у них в’їхав автомобіль.

Водій, на руці якого був браслет із написом «Океан Ельзи staff», заявив, що він із групи «Океан Ельзи» й «ми все зарішаємо». Він також пропонував потерпілим гроші.

Тераніс зазначила, що внаслідок наїзду троє людей дістали травми, а одну госпіталізували. Продюсерка також розповіла, що адвокат водія, який прибув на місце аварії, поводився агресивно.

Тераніс додала, що власницею автомобіля виявилася засновниця українського бренда One by One Лідія Сметана, про колаборацію з яким на початку жовтня повідомив в Instagram фронтмен «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук.

«Вона також прибула на місце злочину. Жодного вибачення перед потерпілими чи навіть співчуття», – написала Тераніс.

В

Команда гурту «Океан Ельзи» відреагувала на ситуацію, заявивши, що цей водій не працює з колективом і не має до нього жодного стосунку.

«Ми не знайомі з ним», – наголосили у групі.

Цікаво, що після скандалу зі сторінки Вакарчука в Instagram зник пост про співпрацю із брендом Сметани. На сторінці бренда промо-ролика не прибирали.