Українська компанія REFORM займається серійним виробництвом броньованих авто для різноманітних спецоперацій і забезпечення безпеки високопоставлених осіб і міжнародних місій.

Одним із найбільш затребуваних продуктів є броньовик REFORM TLC-300 на шасі тойотівського позашляховика Land Cruiser 300, пише Wheel News. Ця модель оснащена броньованою капсулою для захисту водія і пасажирів від вибухів і куль (витримує обстріл з основних видів стрілецької зброї та підриви вибухівки).

Компанія також виготовляє бронепікапи для спецпризначенців на кшталт REFORM PL-В6 на базі Peugeot Landtrek. Ці авто мають захист від підриву на мінах і пострілів з автоматичної зброї. Обладнані бронекапсулами пікапи адаптовані для експлуатації в умовах бездоріжжя без шкоди для технічних характеристик.

REFORM може похвалитися наявністю власних виробничих потужностей, де здійснюється повний цикл проєктування та виготовлення бронеавтомобілів. Продукція компанії відповідає міжнародним стандартам якості та проходить суворі випробування перед постачанням клієнтам.