До поліції Києва звернулась інспекторка з паркування відділу контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки транспортних засобів та повідомила, що її побив водій іномарки. Дізнавшись, що потерпіла викликала поліцію, порушник поїхав з місця події.

Як повідомляє «Магнолія-ТВ» із посиланням на начальника Шевченківського управління поліції Ігоря Падюка, поліцейські оперативно встановили місцезнаходження 54-річного водія та затримали його:

«Ми з’ясували, що інспекторка перебувала на вулиці Пирогова у Шевченківському районі Києва та виявила порушення правил стоянки автомобілем «Тойота», тож зробила зауваження водію і попросила його перепаркуватись. Коли він відмовив – інспекторка почала оформлювати порушення, натомість водій накинувся на неї з кулаками, завдавши тілесних ушкоджень».

За фактом погроз та насильства щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 350 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі строком до п’яти років.