Активне співробітництво між Suzuki і Toyota призвело до появи в 2022 компактного кросовера Urban Cruiser Hyryder, що є прямим конкурентом Hyundai Creta. Однак корейська модель все ще більш популярна в Індії, ніж японська. Для боротьби за «пальму лідерства» Toyota Urban Cruiser Hyryder 2024 отримала пакет оновлень Festival Limited Edition, повідомляє Wheel News.

Завдяки йому японська модель, яка зараз оцінюється у суму, еквівалентну 543 000 гривень, може виділитися на тлі однокласників. Кросовер отримав заводський відеореєстратор, спеціальні 3D-килимки та додаткове підсвічування в районі ніг. Останнього немає в жодного однокласника Hyryder. Новий пакет запропонували з усіма модифікаціями японського кросовера.

Нагадаємо, що довжина даної моделі становить 4365 мм, ширина – 1795 мм, висота – 1635 мм. Розмір колісної бази у неї дорівнює 2600 мм. Дизайн кузова та салону з новим пакетом не змінюється. Кросовер, зокрема, все ще комплектується вузькою передньою та задньою оптикою.

Автомобіль оснащується 1,5-літровим атмосферним двигуном Suzuki, який видає до 102 к.с. та 135 Н*м. Він доповнюється стартер-генератором і поєднується на вибір з 5-ступінчастою «механікою» або 6-діапазонним «автоматом». За доплату доступні як повний привід, так і повноцінний гібрид, який поєднує 92-сильний «атмосферник» і 80-сильний електродвигун.