Кілька днів тому стало відомо, що компанія Hyundai незабаром запустить у Бразилії продаж нової Creta. Причому для місцевого ринку був підготовлений трохи змінений кросовер у порівнянні з тим, що продається в Індії. А зараз у Бразилії стартували продажі нової Hyundai Creta 2025 року. Кросовер оцінили у суму, еквівалентну 1,03 мільйона гривень, пише Wheel News.

Довжина корейської моделі, представленої в Бразилії, становить 4330 мм, колісна база досягає 2610 мм. За замовчуванням автомобіль комплектується колишнім турбодвигуном об’ємом 1 літр, який видає до 120 к.с. потужності. Цей агрегат також адаптований під споживання етанолу. Місце 2-літрового “атмосферного” двигуна зайняв ще один турбоагрегат об’ємом 1,6 літра, віддача якого досягає 193 к.с.

Корейський кросовер вийшов у п’яти виконаннях. Стандартно він комплектується шістьма подушками безпеки, 4,2-дюймовим екраном на панелі приладів, тачскрином на 8 дюймів, колісними дисками на 16 дюймів, заднім парктроником, кондиціонером та іншими базовими опціями.

У міру подорожчання Creta має сидіння з обробкою зі штучної шкіри, кліматичну установку, адаптивне дальнє світло, помічника при зміні смуги руху, автоматичне гальмування, розпізнавання велосипедистів, детектор втоми водія, цифрову «приборку», збільшений сенсорний екран тощо.