Довгоочікуваний недорогий кросовер Renault 4 розкрили для 2025 року з офіційною інформацією. За габаритами нова модель вийшла майже як «Рено Дастер», але оснащується електричними силовими установками.

Виробник представив машину офіційно, інформує OBOZ.ua. Про дизайн Renault 4 E-Tech усе було відомо наперед. Автовиробник неодноразово показував громадськості концепти. Силует моделі відсилає до знаменитого класичного хетчбека Renault 4L 60-х років ХХ століття.

Спереду – лаконічна глянсова панель чорного кольору та акуратні фари. Електромобіль Renault 4 E-Tech отримав незабарвлені пластикові деталі на бамперах, які наголошують на його позашляховому характері. Але це все ж таки компактний міський кросовер із довжиною кузова 4,14 м.

Компанія раніше натякала на запас ходу близько 400 км. Так і вийшло – топовий варіант потужністю 150 к.с. оснащується батареєю ємністю 52 кВтг. Базове виконання отримало 120 сил та 40-кіловатний блок із запасом ходу 300 км.

У продаж новий кросовер надійде 2025 року з ціною до 30 000 євро. Також у лінійці планується фургон у ролі легкого комерційного автомобіля.