Toyota RAV4 2024 року випуску залишається переконливим вибором у сегменті компактних кросоверів, але ця модель стикається з жорсткою конкуренцією. На що спрямовують свої зусилля інші автовиробники, щоб порушити домінування цього лідера класу?

Про це пише видання «Новини.LIVE» із посиланням на Find The Best Car Price.

Honda CR-V

CR-V трохи економніший, особливо з гібридною силовою установкою, тоді як RAV4 доступніший. Honda має більшу вантажну площу, втім, Toyota пропонує більшу різноманітність функцій, включаючи комплектацію TRD Off-Road для тих, хто хоче трохи їздити бездоріжжям.

Kia Sportage

Моделі Kia та Toyota мають схожі характеристики та цінники. Але Sportage пропонує більшу різноманітність комплектацій та потужніший двигун. RAV4 має гібридний варіант для кращої економії палива.

Mazda CX-5

RAV4 отримав більше вантажного простору, ніж CX-5. Проте Mazda має вишуканіший салон. Toyota пропонує гібридний варіант, якого немає у конкурента.

Ford Escape

Escape трохи дешевший, але має нижчу вартість при перепродажі. При цьому RAV4 пропонує потужніший гібридний силовий агрегат. Загалом, 2024 Ford Escape є конкурентоспроможним вибором у сегменті компактних кросоверів, але це не найекономніший чи найпотужніший варіант.