Практичний недорогий позашляховик Nissan Frontier 2025 модельного року вже офіційно розсекретили після модернізації. Тепер цю модель зробили набагато крутішою та додали незвичайне оснащення.

Форма принципово не змінилася – суворий прямий силует той самий. А окремі елементи тепер нагадують інші позашляховики та кросовери Nissan. Автомобіль отримав змінені бампери, спеціальну графіку на кузові та нові колісні диски. Деталі повідомив OBOZ.ua із посиланням на Autoevolution.

В оснащенні з’явилося обладнання для комфортного відпочинку на природі. Але головне нововведення – два 43-дюймові телевізори для перегляду спортивних ігор та доступ до інтернету через Starlink. Машину назвали Nissan Project Trailgater, це поки що концепт, підготовлений в єдиному екземплярі.

Востаннє Nissan Frontier (колись ця модель була відома на різних ринках як Nissan Navara) змінював покоління у 2022 році – зовсім нещодавно. Наразі до виходу на ринок підготували оновлений варіант, який протримається у продажу до 2029 року.

Новий пікап Nissan Frontier став міцною і практичною пропозицією, яка сподобається покупцям своєю надійністю, простотою та привабливою ціною.