Hyundai представив оновлений кросовер Hyundai Casper. Найменший SUV марки пройшов планову модернізацію і вийшов на ринок зі стартовим цінником у 10 500 доларів. Про це інформує MMR із посиланням на офіційний сайт корейського виробника.

3,6-метровий автомобіль зберіг рубаний дизайн, проте отримав змінені решітку радіатора і бампери, а також нову передню та задню оптику. Крім того, для авто запропонували нові 17-дюймові диски та розширили палітру кольорів кузова.

У салоні Hyundai Casper 2025 тепер є 10,25-дюймовий тачскрін мультимедійної системи, а задні сидіння мають горизонтальне регулювання.

Базова версія отримала кондиціонер, круїз-контроль та парктронік, а також системи автоматичного гальмування та утримання в смузі руху. Топова версія може похизуватися безключовим доступом, клімат-контролем, люком, навігацією, обігрівом керма, а також підігрівом та вентиляцією сидінь.

Корейський кросовер, як і раніше, комплектують 1,0-літровими бензомоторами, потужністю 75 та 99 кінських сил. Обидва агрегати працюють спільно із 4-ступінчатою автоматичною трансмісією.