Kia нещодавно представила оновлену версію преміального мінівена Carnival на індійському ринку. Ця модель, ціни на яку тут стартують з 2 220 000 гривень, пропонує покупцям поєднання комфорту, технологій та економічності. Саме про економічність Kia Carnival 2025 з’явилися останні новини, пише Wheel News.

Під капотом нового Carnival в Індії розташувався 2,2-літровий дизельний двигун, що видає 190 кінських сил і 441 Нм крутного моменту. Цей двигун працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Цікаво, що незважаючи на значні розміри, Carnival може похвалитися витратою палива на рівні всього 7,1 літра на 100 км. Це робить його одним із найекономічніших автомобілів у своєму класі. При цьому його витрати на рівні витрат компактних легкових авто.

Новий Carnival доступний лише в одній, але максимально укомплектованій версії Luxury Plus. Покупці можуть обрати між двома кольорами кузова: чорним та білим. Автомобіль оснащений за останнім словом техніки: світлодіодне освітлення, 18-дюймові колісні диски, електропривод задніх дверей, два люки, система допомоги водієві ADAS рівня 2, два 12,3-дюймові екрани, можливість оновлення повітрям, вентиляція сидінь першого і другого ряду, а також шторки для пасажирів ззаду. Все це робить Carnival ідеальним вибором для тих, хто шукає просторий та комфортний сімейний автомобіль із відмінними ходовими характеристиками.