У Києві на території лікарні муніципали затримали чоловіка, який може бути причетний до крадіжки. Зловмисник обікрав авто медперсоналу та напав на охорону.

Про це повідомили в пресслужбі столичної «Муніципальної охорони», пише OBOZ.ua. Надалі із зловмисником спілкуватимуться слідчі.

«Сьогодні близько 5:00 співробітники КО «Муніципальна охорона», які чергували в Київській клінічній лікарні №17 («Політравма»), помітили підозрілого чоловіка. Він намагався непомітно зайти до приймального відділення. Охоронці зупинили його для перевірки, але чоловік дістав напилок і спробував напасти на них», – розповіли в пресслужбі.

Через агресивну поведінку муніципали застосували проти нападника газовий балончик «Терен». Попри це зловмисник продовжував чинити опір та намагався втекти, але його скрутили та викликали поліцію.

Під час очікування поліції з’ясувалося, що вночі він розбив скло одного з автомобілів медпрацівника та викрав особисті речі, зокрема напилок. Крім того, зловмисник встиг проникнути до іншої машини біля приміщення КТ-сканера і намагався викрасти речі пацієнтів із приймального відділення.