Про проблему оплати паркування, що стоїть у столиці гостро, нагадує  водіям «Київтранспарксервіс» і просить не сприяти шахрайству,  не підтримувати «чорні» схеми нелегального заробітку, не платіть готівкою аферистам. А якщо у вас вимагають гроші, терміново викликати поліцію і телефонувати за номером 102.

У «Київтранспарксервісі» повідомляють, що ознайомитися з умовами мобільного паркінгу можна за посиланням Parkservis.kiev.ua.

У столиці працює система безготівкового розрахунку за парковку, тобто ви можете оплатити місце за допомогою паркомату, придбати одноразовий талон чи абонемент на місяць, або навіть на квартал, скористатися мобільними додатками «М — паркування», «Unip», «Parking UA», «Barking» та «Privat 24». Якщо ж не маєте змоги вийти в інтернет — послуга ТелеПарк саме для вас.

Мобільний додаток М-паркування дозволяє використовувати смартфони, планшети та інші сучасні термінали мобільного зв’язку, які працюють на операційних системах IОS та Android, в системі «мобільного паркування» 516. Додаток завантажується з відповідних інтернет-ресурсів.

Як це зробити:

-для паркування користувач вибирає в мобільному догадку з електронної мапи паркувального простору міста Києва необхідний паркувальний майданчик або вводить його номер.

-алгоритм початку та закінчення паркування, а також його оплати, аналогічний SMS-паркуванню в системі 516, тільки здійснюється шляхом натискання відповідних клавіш в мобільному додатку.

По матеріалам vechirniykiev.com.ua