Компанія Citroen представила компактний кросовер C5 Aircross, призначений для європейського ринку. Офіційний дебют моделі призначений на 24 травня.

За попередніми даними, європейська версія ссс буде відрізнятися від моделі, що продається в Китаї, новою моторною гамою, що складається з декількох турбодизельних двигунів: 1,6-літрового 100-сильного BlueHDi, 120-сильного мотора, а також двох BlueHDi 2,0, потужністю 150 і 180 кінських сил. Всі силові агрегати працюють в тандемі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка передає крутний момент виключно на передню вісь.

Як відзначили представники компанії, планується випуск гібридної системи, що складається з 1,6-літрового 200-сильного мотора і електродвигуна, які в сумі дадуть 300 кінських сил.

Що стосується технологічного оснащення, модель отримає вельми великий комплект, який включає в себе адаптивну підвіску, мультимедійну систему з сенсорним дисплеєм, повністю цифрову приладову панель, круїз-контроль, система екстреного гальмування та інше.

Джерело: mashyna.com.ua