Рестайлінговий кросовер матиме потужніші двигуни, меншу вагу, покращений комфорт та великий екран розважальної системи.

Оновлення для Porsche Macan вже майже готове, журналісти кількох європейських видань навіть провели тест-драйв моделі 2019 року у Південній Африці. Тож вигляд і технічні подробиці про модель стали відомі раніше офіційної прем’єри.

Як зазначено вище, оновлений Macan отримав потужнішу лінійку двигунів. Так, базова модель продовжує використовувати турбований 2-літровий бензиновий двигун, але його потужність помітно зросла – з 248 до майже 300 к.с. Версія Macan S пропонуватиме власнику 355 к.с. потужності, що надходять від 3-літрового V6 від Panamera. Це на 20 к.с. більше, ніж у нинішнього Macan S.

Porsche поки що залишив у таємниці специфікацію версії GTS, але натякає, що вона матиме ще бульше потужності, аби бути на “чималій відстані” від S. А топова комплектація Macan Turbo змінить 3,6-літровий на 2,9-літровий, при цьому збільшивши потужність з 394 до 434 к.с.
З лінійки моторів оновленого Macan зникнуть дизелі, а довгоочікувану гібридну версію моделі представлять лише після виходу наступного покоління, тож фейсліфтингові Макани будуть виключно бензиновими.

Окрім суттєвих змін під капотом, спеціалісти Porsche підготували модифікацію підвіски Macan, що допомогло зменшити вагу автомобіля, завдяки алюмінієвим компонентам. А ще гальмівна система кросовера отримає апгрейд у вигляді дисків з вольфрамовим покриттям.

Значні зміни чекають і на інтер’єр меншого брата Cayenne. Фейсліфтовий Macan матиме більший дисплей інформаційно-розважальної системи, а форми центральної панелі будуть злегка підретушовані.

Джерело: auto.24tv.ua